Termeni si conditii

Atentionare
Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete si practice.
Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.ccjsb.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de ccjsb.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.

Ccjsb.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de Ccjsb.ro.

Termeni si conditii de acces a siteului Ccjsb.ro
Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului Ccjsb.ro aflat la adresa http://www. ccjsb.ro.ro, denumit in continuare " Ccjsb.ro ", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia se ati fost de acord. Acest website este mentinut si actualizat de Asociatia Profesionala Colegiul Consilierilor Juridici Sibiu.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Ccjsb.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Ccjsb.ro va fi consideram, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului "
Ccjsb.ro "
3. Modificari aduse siteului
4. Acord de confidentialitate
5. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
6. Forta majora
7. Diverse
8. Lege aplicabile si jurisdictieTermenii prezentului document dateaza de la 30 iulie 2008.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Ccjsb.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Ccjsb.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Ccjsb.ro "), apartin Ccjsb.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Ccjsb.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Ccjsb.ro.

2. Utilizarea continutului Ccjsb.ro
Puteti copia si printa Continutul Ccjsb.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul Ccjsb.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Ccjsb.ro:
a. reproducerea sau stocarea Continutului Ccjsb.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Ccjsb.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Ccjsb.ro.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Ccjsb.ro asupra Continutului Ccjsb.ro.
Orice utilizare a continutului Ccjsb.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Ccjsb.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: secretariat@ ccjsb.ro

3. Modificari aduse siteului
Ccjsb.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Ccjsb.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Ccjsb.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Ccjsb.ro.

5.  Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere.  Atentie !
Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Ccjsb.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului Ccjsb.ro, a software-ului Ccjsb.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida Ccjsb.ro. Ccjsb.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Ccjsb.ro  va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Ccjsb.ro  nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Ccjsb.ro  nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea Ccjsb.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Ccjsb.ro  pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

6. Forta majora
Ccjsb.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Ccjsb.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile Ccjsb.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Ccjsb.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Ccjsb.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele avocatnet.ro, erorile de operare, greva, etc.
 
7. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. Ccjsb.ro  este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Ccjsb.ro  va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor Ccjsb.ro  dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de Ccjsb.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Ccjsb.ro  pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Ccjsb.ro  are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Ccjsb.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Ccjsb.ro  nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Ccjsb.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Ccjsb.ro.
Notficari Orice notificare catre Ccjsb.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

8. Lege aplicabile si jurisdictie
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim,
Echipa
Ccjsb.ro

 

Adrese Utile Linkuri utile Evenimente
Adunarea Generala Ordinara
        CONVOCATOR    Consiliul Colegiului Consilierilor (...)

Stimați (...)
toate evenimentele